Produkter for byzantio torte (47)

BABÀ KAKE

BABÀ KAKE

Mel "O", pasteurisert eggeblanding, smør, fett og vegetabilske oljer, sukker, ølgjær, salt. FYLL: Krem, sure kirsebær. LAGE: Vann, sukker, rom.
Økologisk Choconoisette pålegg Premix

Økologisk Choconoisette pålegg Premix

Økologisk pålegg å lage selv Ristede hasselnøtter og hele mandler i pulverform, biter av mørk sjokolade, kakaopulver, ubehandlet lyst rørsukker og ingenting annet! Kan lages med melk eller plantebasert drikke Enkelt og raskt: 1 eneste ingrediens å tilsette Ingen olje Bruksanvisning For 210 g ferdig produkt: I en kjele, hell 60 ml (=6 cl) melk eller plantebasert drikke og tilsett 150 g premiks Varm opp på lav varme og rør i 1 minutt Ta av varmen, så er det klart! Ingredienser Ingredienser: Blandede tørkede frukter* 39,6% (mandler*, ristede hasselnøtter), ubehandlet lyst rørsukker*, biter av mørk sjokolade* (min. 57% kakao) (kakaomasse*, rørsukker*, kakaosmør*, vaniljepulver*), kakaopulver*. Kan inneholde spor av andre nøtter, melk, soya. Vekt: 150g ØKO: Ja 100% Plantebasert: Ja Uten olje: Ja
Timian (100g) - Strøbokser

Timian (100g) - Strøbokser

Det finnes knapt en rett som ikke blir bedre med bruk av timian, men den er spesielt godt egnet for retter fra Middelhavet. Krydder-timian har en sterk krydret duft og en bitter-aromatisk smak, med en mild, pepperaktig skarphet. Timian kan kokes med og utvikler dermed sitt fulle aroma. Smaksmessig passer krydder-timian godt sammen med laurbær, muskat, rosmarin og salvie. Den forsterker også deres egen smak uten å dominere. Timian passer utmerket til grillkjøtt, fisk og gryteretter. Du kan også bruke den best i middelhavs grønnsaksretter med tomater, auberginer, poteter, zucchini og paprika. Og dessuten for middelhavsmat, supper og gryteretter. Innhold: 100,00 g Artikkelnummer: 206102
Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Borettane Løk i Ekstra Jomfru Olivenolje 280 g

Deilige Borettana-kvalitets vårløk i ekstra jomfruolivenolje. Arbeidet ferskt og nedsenket i en god ekstra jomfruolivenolje som har fått et hint av rosa pepper. Produktetikett I 'Vedlegg' finner du etiketten med næringsdata og annen informasjon om produktet. Kombinasjoner Borettane i Extra Virgin kan nytes som de er, naturligvis, som en aperitiff, men fremfor alt er de en utmerket forrett og et utmerket tilbehør, eventuelt oppvarmet, til kjøttretter. Lagringsmetode Oppbevares på et tørt og kjølig sted, unna varmekilder. Når den er åpnet, oppbevares i kjøleskapet (+4°C) og konsumeres innen 3 dager. Kode:CIPO 330
LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

Salg til mindreårige er forbudt. Kjøp av frø er tillatt som suvenir, samling og bevaring av biologisk mangfold. Bruk til husholdning, mat eller landbruk, samt spiring og dyrking er ulovlig og kan føre til rettslige skritt. Bloom Farm Groupe og forhandlerne kan ikke holdes ansvarlige for bruk av tredjeparter som ikke overholder gjeldende nasjonal lovgivning. Produktegenskaper: (Ice Cream Cak S1 sitronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Skivet Iberisk Bellota Chorizo - SKIVET

Embutido laget med en blanding av hakket iberisk svinekjøtt, tilsatt salt, krydder og tilsetningsstoffer, eltet og fylt i tarm. Med en modning på over 4 måneder, med delikat smak og karakteristisk aroma. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler, fylt i naturlig tarm. Nettovekt: 100 gr. Distribusjons- og transportbetingelser: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC. Produksjonsprosess: Utvalg, hakking, elting, fylling, modning, skjæring og emballering. Ingredienser: Magert iberisk svinekjøtt, Pimentón D.O la Vera (Cáceres), salt, hvitløk, oregano og konserveringsmidler. Nettovekt: 100 gr.
HALSKJEDE 'CRYSTAL' MOSGRØNN - Halskjeder

HALSKJEDE 'CRYSTAL' MOSGRØNN - Halskjeder

Oya-halskjedene er født av en blanding av den tyrkiske blondertradisjonen og den reiseglade blikket til Christine Delpal, skaperen av merket Karawan. Det sterke og lovende møtet med Hanifa og hennes søstre, landsbykvinner fra Anatolia, var en selvfølge. Karawan har siden sin grunnleggelse engasjert seg for å verdsette håndverkskunnskapene fra Silkeveiene, gjennom skapelsen av unike kolleksjoner som Christine gjenoppfrisker gjennom design, for å holde dem i live, i en tilnærming til solidarisk økonomi. Et delt ønske om å overføre og støtte mot en profesjonalisering, kilde til inntekt og innovasjon, av eksepsjonelle tradisjonelle kvinnelige kunnskaper, ofte begrenset til den private sfæren. Christine tilbringer lange dager i fjellene i Anatolia, ved siden av Referanse: KCOL13VL
Blåbær Fruktkrem 1

Blåbær Fruktkrem 1

Kombinert med alkohol, fruktsitring og sukker. De passer perfekt som aperitiff, tilsatt en musserende vin for en festlig Kir, eller bare med en veldig kald hvitvin. Et bredt utvalg av smaker for våre fruktkremer som også kan nytes alene med bare noen isbiter.
Tradisjonell Kremkake

Tradisjonell Kremkake

Oppskriften på denne kaken erstatter de tradisjonelle kakeingrediensene – smør og olje – med fettet fra fløten. Med sin saftige krumme og en delikat smeltende tekstur, vil den garantert gi deg lyst på mer. Du kan bruke forskjellige bær etter eget valg for å gjøre fløten din smakfull. 1 kopp usaltet smør i romtemperatur 2 1/2 kopper sukker 6 romtempererte egg 3 kopper hvetemel ½ teskje kosher salt 1 kopp tung fløte 2 teskjeer vaniljeekstrakt
Håndlaget Kastanjemarmelade

Håndlaget Kastanjemarmelade

kastanjemarmelade håndlaget sammensetning: 100% Ardèche kastanjer, vanilje, sukker 320 g krukke Vekt: 500 g
Lagvis Smørepasta

Lagvis Smørepasta

Kremet pålegg med blonderpannekaker, rik på Piemonte-hasselnøtter. For å tilby eksepsjonelle produkter velger vi de beste råvarene. Nettovekt (G): 230
Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

Delikatessefesten - 4 bokhvete-galetter + 4 myke pannekaker

søte sider: De myke pannekakene ligner på hjemmelagde pannekaker. Disse produktene kan nytes naturell eller brukes som base for utmerkede desserter. Stekt i panne og fylt med sjokolade, syltetøy eller annen fylling, flambert med en likør etter eget valg, vil de utgjøre en utmerket dessert. salte sider: Stekt i panne med en klatt smør med salt, er bokhvetepannekakene en sann delikatesse. De kan fylles med skinke, ost, egg for å nyte en komplett pannekake, og for de mer kresne, en puré av purre, kamskjell med små grønnsaker... Rullet med hvitløks- og urtedip og skinke eller laks, avkjølt og deretter skåret i små skiver, vil de følge med på aperitiffen. Designet for å være diameteren til en panne (omtrent 27 cm) I posen holdes den under beskyttende atmosfære av oksygenabsorberer: dette forsinker den naturlige oksidasjonen av pannekaken, så lenge posen er lukket.
Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ankara Tava - Ankara Stil Gryte - Klar til å Spise på 2 Minutter, Sterilisert, Holdbar, Ingen Tilsetningsstoffer/konserveringsmidler

Ingredienser: Orzo, storfekjøtt, tomat, solsikkeolje, gul paprika, rød paprika, grønn paprika, tomatpuré, løk, knust rød pepper, paprika, svart pepper, salt, vann.
Bringebær - RØDE FRUKTER

Bringebær - RØDE FRUKTER

Ingredienser og allergener: Bringebær, sukker, sitronsaft, geleringsmiddel: eplepektiner. Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g Energi 985/232 kJ kcal Fett < 0.5 g Hvorav mettet fett < 0.1 g Karbohydrater 55 g Hvorav sukker 54 g Proteiner 0.9 g Salt 0.01 g Bringebærsyltetøy er et deilig fruktsyltetøy som fanger essensen av modne og saftige bringebær. Dette livlige og smakfulle syltetøyet feirer de søte og lett syrlige egenskapene til disse deilige bærene. Vekt: 335g Varenr: 3 455 149 000 294
Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Bladerdeig og Laminert Deig - PRODUKTTEKNOLOGI

Mange varierte ferdigprodukter er berørt av denne teknologien. Vårt utvalg av ingredienser dekker hele spekteret av disse behovene. Croissanter, sjokoladeboller, boller, med fryseteknologier eller ikke hevet. Kaker, fruktpaier,…
Blåbær Nougat - Håndverks Nougaterie

Blåbær Nougat - Håndverks Nougaterie

Autentisk myk nougat laget i Provence.
GRILTE GRØNNE OLIVEN - 10 Kg, 9 Kg, 5 Kg, 1 Kg, 900 gr

GRILTE GRØNNE OLIVEN - 10 Kg, 9 Kg, 5 Kg, 1 Kg, 900 gr

Grillens smak møter våre oliven; Grillede Grønne Oliven lyser opp bordet.
Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Dijonsennep med svarte oliven - LEONY

Ingredienser: - Sennepsfrø* - Eddik av alkohol* - Salt - 4 % svarte oliven* - Vann * produkter fra økologisk landbruk Bruksanvisning: Denne sennepen brukes i en vinaigrette til tomatsalat eller til grillkjøtt og hvitt kjøtt. Smør den bare på et stykke brød som en aperitiff... Dette produktet er også tilgjengelig i glass på 100 g og 200 g.
Sitronpai

Sitronpai

Sitronsmakende tartletter
Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Auberginekrem med Bleu d'Auvergne - Ostespredninger til Forretter

Aubergine*(73%), Bleu d'Auvergne* AOP (pasteurisert melk fra ku*, salt, melkesyrebakterier og modningskulturer)(10%), solsikkeolje*, løk*, honning*, balsamicoeddik*(vineddik*, kokt druesaft*), salt, hvitløk*, rismel*, svart pepper*. *Ingredienser fra Økologisk Landbruk - Allergener Bruksanvisning Ideell for å smøre på brødskiver, kjeks eller for å dyppe grissini. Plasser glasset i kjøleskapet en time før servering. Etter åpning, oppbevares i kjøleskap og konsumeres innen 5 dager. Energi: 486 kJ (117 kcal) Fett: 9,1g Hvorav mettet fett: 2,7g Karbohydrater: 4,8g Hvorav sukker: 3,4g Proteiner: 2,9g Salt: 0,9g
ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR

ØKOLOGISK SMØR Vårt økologiske smør er en så boutiqueproduksjon at vi ser på hver pakke som våre egne øyne. Vi omdanner melkefettet, som vi nedbryter uten å bruke kjemikalier, til smør uten å tilsette noen tilsetningsstoffer. Mens det smelter på en skive toast, anbefaler vi at du lukter på det før du spiser det. Vi påstår at du vil bli transportert tilbake til barndommen din. Ingredienser : Pasteurisert økologisk melkekrem fra ku, smørkultur, salt er ikke tilsatt. Næringsverdi/100g : Energi : 753 kj Totalt fett : 83,22 g Karbohydrater: 0,85 g Kalsium : 15 mg Protein : 0,19 g PAKNINGSINFORMASJON VEKT : 250 g ANTALL PER BOKS : 20 STK.
Manti (Tortellini)

Manti (Tortellini)

Pakkeantall: 12 x 400g Artikkelnummer: 1319 Gram: 400g
Roquefort Timian Kjeks 150G - KJEXENE

Roquefort Timian Kjeks 150G - KJEXENE

Ingredienser: Hvetemel fra Frankrike, smør, hvetegryn, 14,32% roquefort (rå melk fra sau, salt, løpe, melkesyrebakterier, penicillium roqueforti), salt, 0,22% timian. Næringsverdier per 100g: Energi 1999 Kj, 480 Kcal, fett 34g, hvorav mettet fett 24g, karbohydrater 36g, hvorav sukker 0,9g, proteiner 7,6g, salt 0,68g.
Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Tørket aubergine - HoReCa

Tørket aubergine - HoReCa

Denne solanaceous bæren kom til Europa fra Persia, og på grunn av oversettelsesvansker ble den ofte kalt en gal eple. Aubergine kom til Russland fra Kaukasus, og derfor hadde den kallenavnet "armensk agurk" i lang tid. Riktig tørket aubergine har en lys aroma og smak av sopp. Denne egenskapen gjør den til en uunnværlig komponent i retter med stuvete grønnsaker eller i enhver stek. Bruk til Supper, sauser, marinader, retter med kjøtt, fjærfe og viltretter. Smak Krydret, bitter, pikant Næringsverdi per 100 g. Proteiner (g / 100g)… 11 Fett (g / 100g)… 1,0 Karbohydrater (g / 100g)… 43 Energiverdi (kcal / 100g)… 230
Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Baklava BOKS - Standard 1000 Gr Tyrkisk Baklava Boks

Produktnavn: Standard 1000 Gr Baklava Boks Boks dimensjoner: 26x17,5x4 cm Papirvekt: 300 Gr. Papp Indre laminering: Perle Ytre laminering: 4 Farger
Rafael Kake

Rafael Kake

En deilig smak som kombinerer myke mandelkake-lag med en spesiell mousse imellom og dekket med kokos, laget med profesjonelle oppskrifter.
Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

Klassisk Pistasj Baklava - Original Gaziantep Baklava

KLASSISK PISTASJEBAKLAVA Den første versjonen av baklava. Du vil elske den klassiske baklava laget med en produksjons- og kuttemetode som har vært i bruk i århundrer. Tahmis, et av de eldste smakmerkene i verden og i Tyrkia, har eksistert siden 1635. Tahmis ble grunnlagt i 1635 i Gaziantep, sentrum av Midtøsten. Siden Gaziantep ligger langs den historiske Silkeveien, har byen vært vert for mange konger, reisende og handelsmenn i fortiden. Blant de viktigste smakene til Tahmis er kaffe og baklava.
Plommer i Armagnac

Plommer i Armagnac

Plommene fra Agen blir til svisker etter å ha gjennomgått tørkeprosessen. Etter tørking blir disse sviskene, som oppfyller våre standarder, plukket for hånd og sortert for å macerere i søt Armagnac og ta seg tid til å bli søte. Vår krukke inneholder 38 svisker å nyte med den søte Armagnacen med smaker av svisker. Volum 1L Alkoholinnhold 16% VEKT: 0.45359237 kg VARENUMMER: LPRAR